Workshop kundresan

Platsförlagd

TIDSÅTGÅNG - 4 timmar

Alla som vill ha en kund, har en kund och vill behålla en kund, har en kundresa. Kundresan består av en mängd olika aktiviteter och situationer som en kund går igenom före, under och efter ett köp.

Kundresan är ett verktyg som visualiserar den process kunden går igenom för att bli medveten om, överväga och utvärdera, samt besluta om att köpa en ny produkt eller tjänst. Detta gäller självklart både för B2B och B2C. Alla företag har inte koll på sitt företags kundresa, men de som har det ligger långt före sina konkurrenter. Speciellt de företag som både förstått och kartlagt kundresan, samt arbetar aktivt med den i alla avdelningar och låter den styra företagets prioriteringar.  I den här workshopen bygger vi tillsammans med er en effektiv och visuell kundresa  som genererar fler affärer.

kursstart -

För vem?

VD, ledningsgrupp och ledare/medarbetare i sälj-, marknads- och eftermarknadsorganisationen. Innan workshopen genomförs måste en affärsmodell eller affärsplan ha tagits fram, gör därför gärna Workshop Strategi innan.

Vad ger utbildningen?

En överenskommen och visuell kundresa som beskriver företagets strategi för att skaffa nya kunder och behålla gamla kunder.

Hur är utbildningen upplagd?

Platsförlagd workshop med deltagare från ert företag och workshopledare från T2 Business.

utbildare

T2 Business

innehåll

Kunden och erbjudandet

Personas

Medvetenhet

Utvärdering

Beslut

Lojalitet

Ambassadör

pris

9000 kr  exkl. moms 

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Maria Marklund T2 Business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA MARKLUND

070 760 17 07

maria@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER