workshop försäljning

Platsförlagd

TIDSÅTGÅNG - ca 4 timmar

Bygg effektiva säljprocesser.

Är organisationens försäljning som en svart låda eller har ni koll på säljprocessernas utformning och effektivitet? Utifrån era kunders behov och beteende bygger tillväxtföretag effektiva processer för att skaffa leads, generera avslut och skapa återköp. I denna workshop utformar berörda personer i ert företag tillsammans med våra experter en idé för hur ni ska öka effektiviteten i ert säljarbete.

kursstart -

För vem?

Säljchef, marknadschef, säljare och VD.

Vad ger utbildningen?

En kommunicerbar och visuell bild på er vidareutvecklade säljprocess och ett system för hur processernas effektivitet ska mätas.

Hur är utbildningen upplagd?

Platsförlagd workshop med deltagare från er organisation, en extern specialist på försäljning, en extern specialist på marknadsföring och en workshopledare från T2 Business.

utbildare

Två externa specialister och en workshopledare från T2 Business.

Förarbete

Intervju/observation av kunder

innehåll

Inledning workshop

Gruppövning

Sammanställning av resultat och mätsystem

Utformning av visuell bild och kommunikationsmaterial

pris

24 000 kr  exkl. moms 

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA SINGH

073 077 11 53

maria.singh@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER