träningsprogram

projektledare

Att bli en skicklig projektledare kräver som med allt annat utbildning och träning.


KOMBON TEORI + PRAKTIK GER RESULTAT

Detta träningsprogram är utformat för att stärka dig i rollen som projektledare. Programmet innehåller olika kurser, workshops och individuell coachning som syftar till att du snabbt ska kunna träna upp dina färdigheter.

KOMBON TEORI + PRAKTIK GER RESULTAT​

Detta träningsprogram är utformat för att stärka dig i rollen som projektledare. Programmet innehåller olika kurser, workshops och individuell coachning som syftar till att du snabbt ska kunna träna upp dina färdigheter.

innehåll träningsprogram
projektledare

INNEHÅLL TRÄNINGSPROGRAM PROJEKTLEDARE​

Utöver detta träningsprogram erbjuder vi också personlig coaching. Projektledare ställs inför ständiga utmaningar och kan ofta ha stor nytta av ett coachstöd i sin vardag.

Kurser som ingår i programmet:

För att kunna bli en effektiv projektledare krävs struktur, planeringsförmåga och ledarskapsfärdigheter. Projektledning är en 3 dagars utbildning som ger både teoretiska kunskaper och praktisk träning för dig som leder eller vill leda projekt. Under denna utbildning får du lära dig hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Dessutom får du lära dig ledarskapets betydelse, gruppdynamik och hur du hanterar nödvändiga förändringar som är en stor del av projektledarens vardag.

LÄS MER

Lär dig om grundläggande ekonomiska samband och företagets ekonomiska processer. Fördjupa dina kunskaper i företagsekonomi, bokföring och redovisning.

LÄS MER OM EKONOMI 1

LÄS MER OM EKONOMI 2

Den här kursen bevisar att ledarskap är en färdighet som alla andra. Något som alla kan lära sig och utföra efter förståelse för ledarskapets grunder och träning.

LÄS MER

Individer som jobbar självständigt, som tänker kreativt och som tar egna beslut. 
Av alla verktyg som en ledare kan välja att utforska finns få som är lika kraftfulla som det coachande förhållningssättet. Coaching lär människor att tänka!
Denna utbildning fokuserar på att deltagaren snabbt ska introduceras i coaching, dess fördelar och praktisk tillämpning.
 

LÄS MER

Med nya insikter om tid, rum, arbetet och din energi samt konkreta metoder för att tackla behov, mål och resultatkrav, uppnår du en högre personlig effektivitet utan ohälsosam stress.

LÄS MER

Se coachen som en personlig tränare. Den gör jobbet åt dig. Vad coachen däremot gör är att hjälpa dig få klarhet i var du är och var du vill. Coaching handlar om resultat och det är vad en coach bidrar med. Att hjälpa dig maximera din personliga och yrkesmässiga potential.

LÄS MER

 

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER