träningsprogram

Entreprenör / vd & avdelningschef

Ett komplett träningsprogram för dig som vill bygga ett lönsamt tillväxtföretag. Programmet innehåller en längre utbildning, Tillväxtskolan, kortare kurser inom ekonomi och ledarskap, workshopar och individuella coachsamtal.

HUR LYCKAS FÖRETAG MED SIN TILLVÄXT?​

I Tillväxtskolan får du lära dig tillväxtstrategi utifrån likheter i hur lönsamma företag har gjort för att lyckas. I Tillväxtskolan varvas teoretiska inslag med praktisk träning i riktiga företag. I träningsprogrammet ingår även ekonomiutbildning och kortare kurser inom ledarskap och gruppdynamik. Du kan få hjälp med att ta fram underlag inför strategiska beslut och kritiska överenskommelser, i form av ett antal workshops. I programmet erbjuds även individanpassat coachstöd.


HUR LYCKAS FÖRETAG MED SIN TILLVÄXT?

I Tillväxtskolan får du lära dig tillväxtstrategi utifrån likheter i hur lönsamma företag har gjort för att lyckas, teoretiska inslag varvas med praktisk träning i riktiga företag. I träningsprogrammet ingår även ekonomiutbildning och kortare kurser inom ledarskap och gruppdynamik. Du kan få hjälp med att ta fram underlag inför strategiska beslut och kritiska överenskommelser, i form av ett antal workshops. I programmet erbjuds även individanpassat coachstöd.

innehåll träningsprogram entreprenör / vd / avdelningschef

innehåll träningsprogram entreprenör / vd / avdelningschef

Detta träningsprogram är utformat för att stärka dig som entreprenör, VD och avdelningschef med det du behöver för att leda och bygga ett lönsamt tillväxtföretag. Kurser som ingår i programmet:

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

LÄS MER

 

Du kanske har ett lag som just nu inte presterar som de borde. Eller så har du en välfungerande organisation som bara behöver vässas till lite för att dina anställda inte ska bränna ljuset i båda ändar. Oavsett var du befinner dig så kan ditt team bli bättre.

Det är vad den här workshopen är till för. Att göra dem lite bättre.

LÄS MER

Som beställare av ledarskapsutbildning är det bra att veta vad dina medarbetare har lärt sig i kursen Ledarskap grund. Som coach för coacher behöver du kunna kommunicera och dela begreppsvärld med de som du ska coacha.

LÄS MER

 

Lär dig om grundläggande ekonomiska samband och företagets ekonomiska processer. Fördjupa dina kunskaper i företagsekonomi, bokföring och redovisning.

LÄS MER OM EKONOMI 1

LÄS MER OM EKONOMI 2

Vet organisations medarbetare vart ni är på väg och varför ni vill dit? Har ägare/styrelse gjort en överenskommelse och har VD med ledningsgrupp samma bild av överenskommelsen? Genom att ta fram syfte och vision för verksamheten blir det lättare för organisationens medarbetare att hitta motivation och att dra åt samma håll.

LÄS MER

Vet organisationens medarbetare hur verksamheten är tänkt att fungera och tjäna pengar? Genom att ta fram och kommunicera företagets affärsmodell och grundläggande strategi blir det lättare för organisationens medarbetare att dra åt samma håll, arbeta mer självständigt och ta större ansvar.

LÄS MER

Kundresan är ett verktyg som visualiserar den process kunden går igenom för att bli medveten om, överväga och utvärdera, samt besluta om att köpa en ny produkt eller tjänst.

LÄS MER

Se coachen som en personlig tränare. Den gör jobbet åt dig. Vad coachen däremot gör är att hjälpa dig få klarhet i var du är och var du vill. Coaching handlar om resultat och det är vad en coach bidrar med. Att hjälpa dig maximera din personliga och yrkesmässiga potential.

LÄS MER

En kurs för ledningsgrupp och styrelse med fokus på hur man ska arbeta i en grupp för att nå bästa möjliga resultat. 

LÄS MER

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER