nätverk för kvinnor inom industrin

"Vi vill belysa och stärka kvinnors positioner inom industrin och samtidigt skapa samarbeten som i sin tur ger tillväxt"

ett nätverk för att belysa & stärka kvinnor inom industrin i norrland

Efter att varit i kontakt med många industriföretag i Västerbotten så stod det klart för oss att marknaden saknade ett nätverk för kvinnor inom industrin i Norrland. En plattform där vi kan ha högt i tak, prata ledarskap och tillväxt och starta samarbeten. 

Vi vill med detta nätverk belysa och stärka kvinnors positioner inom industrin och samtidigt skapa samarbeten som i sin tur ger tillväxt. Svårare än så är det inte” säger Maria Marklund, VD T2 College och Maria Singh, T2 Business.

 

Varför det blev just T2 Q? 

Q:et som kaxigt står för Questions är vår ledstjärna genom nätverkandet. För vilka frågor behöver vi ställa oss om vi ska ta våra företag till skyarna? 

Du är viktig!

Bli en del av vårt nystartade nätverk för kvinnor inom industrin i Norrland. Ett nätverk med fokus på tillväxt, ledarskapsfrågor och jämställdhet.

Vi kommer att träffas över 4 digitala lunchträffar per år där vi får ta del av inspirationsföreläsningar, diskussionsgrupper och samarbeten genom nätverkande.

Utöver de digitala lunchträffarna kommer det att erbjudas aktiviteter och besök med varierande och inspirerande inslag.

PLANERING 2021

28 maj 2021 11.30-13.00

27 augusti 2021 11.30-13.00

26 november 2021 11.30-13.00

ANMÄL DIG

Anmäl dig här nedan så skickar vi en länk till dig:

NÄTVERKSTRÄFF 1

28 maj 11.30-13.00

Under vår första nätverksträff den 28 maj kommer vi att informera om nätverket samt bjuda på en inspirerande föreläsning.

GÄSTFÖRELÄSARE

KARIN BODIN, VD POLARBRÖD AB

Karin Bodin, huvudägare och Koncern-vd i Polarbröd berättar om företagets resa mot full hållbarhet och hur den stora brand som drabbade bageriet i Älvsbyn i augusti 2020 vände upp och ner på allt. Om ledarskap i kris, om att hantera oväntade situationer, se människor och göra hot till möjligheter.

NÄTVERKSTRÄFF 2

27 aug 11.30-13.00

Under vår andra nätverksträff den 27 augusti kommer vi att bjuda på en inspirerande föreläsning med Skellefteå kommuns näringslivschef Anja Palm.

GÄSTFÖRELÄSARE

Anja palm, näringslivschef, Skellefteå kommun

Anja Palm, Näringslivschef i ett Skellefteå som står inför stora satsningar på företagande och innovation föreläser för oss den 27/8. Mer information om föreläsningen kommer närmare nätverksträffsdagen. 

frågor & svar

Behöver jag arbeta inom Industrin i Norrland för att delta? 

SVAR: Ja. Det här nätverket är för kvinnor inom Industrin i Norrland. 

Behöver jag vara en ledare för att få delta i nätverket?

SVAR: Nej men du bör ha ett intresse för ledarskap, samarbeten och tillväxt för det bolag du arbetar för.

Kostar det att delta?

SVAR: Själva nätverket är kostnadsfritt. I utbyte mot din delaktighet. Vid de tillfällen det anordnas aktiviteter eller fysiska lunchträffar så deltar man till självkostnadspris.

Sponsorer

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER