Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)

Platsförlagd

TIDÅTGÅNG - 1 dag

Utbildningens syfte är att ge praktisk kunskap om hur man bedriver ett systematiskt arbetsmiljöarbete samt möjliggöra ständig förbättring i den egna verksamheten.

kursstart -

För vem?

Ledare, skyddsombud och HR-personal.

Vad ger utbildningen?

Efter utbildningen ska deltagarna:
– ha fått ökad förståelse för sambandet mellan en god arbetsmiljö, systematiskt arbetsmiljöarbete och verksamhetens utveckling.
– veta hur kraven i föreskrifterna om systematiskt arbetsmiljöarbete tolkas och hanteras praktiskt i den dagliga verksamheten.
– veta hur de anställda kan göras delaktiga och påverka arbetsmiljöarbetet.

Hur är utbildningen upplagd?

Under 1 dag varvar vi föreläsningar och  problemlösningsaktiviteter. Föreläsningar brukar vara basen i varje utbildning. Gruppuppgifterna brukar finnas till lite vid sidan om. Men den här utbildningen vänder på steken. Gruppen är navet i lärandet – precis som ute på arbetsplatsen i till exempel en skyddskommitté. Grupparbetet består av problemlösning utifrån några praktikfall – ni får helt enkelt ta itu med olika arbetsmiljöproblem och försöka hitta en lösning. Precis som i verkligheten. Tanken är att lärandet ska vara en aktiv process. En viktig del av utbildningen är att lära sig hur man hittar den information man behöver. Det är helt nödvändigt att du själv kan söka information eftersom faktakunskaper är en färskvara som ständigt behöver förnyas.

utbildare

pris

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Maria Marklund T2 Business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA MARKLUND

070 760 17 07

maria@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER