Skiftarbete & sömn

Platsförlagd/webb

Skiftarbete och sömn T2 business

TIDSÅTGÅNG -3 timmar

Hur kan din hälsa bevaras trots skiftarbete eller oregelbundna, obekväma arbetstider? Vad kan du själv göra och vad kan arbetsgivaren göra?

Nattarbete och oregelbundna arbetstider kan orsaka problem med sömnen och störning av den biologiska klockan. Risken ökar för sjukdomar t.ex. hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, cancer och att dö i förtid. Dåliga scheman ökar risken och bra scheman minskar den.  Skiftarbetarna och arbetsgivaren har ett delat ansvar för att skapa en långsiktigt hållbar arbetssituation så att ohälsa som beror på arbetstider minimeras.

kursstart -

För vem?

Schemaläggare, chefer med verksamhetsansvar, HR-personal, arbetsmiljöstrateger, skyddsombud och andra fackrepresentanter som förhandlar om och sätter scheman för arbetstider.

Vad ger utbildningen?

Kunskap för att kunna schemalägga arbetstid på ett sätt som minimerar risken för negativa hälsoeffekter. Kunskap om andra verktyg för att förebygga trötthet och ohälsa hos skiftarbetare.

Hur är utbildningen upplagd?

Föreläsning teori och diskussioner på plats av lärare eller via webb.

utbildare

T2 Business

innehåll

Arbetstider, hälsa och säkerhet

Hälsosamma scheman

Organisationsfaktorer

pris

Kontakta oss för pris.

Skiftarbete och sömn T2 business

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Maria Marklund T2 Business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA MARKLUND

070 760 17 07

maria@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER