service i världsklass

webb / Plastförlagd

TIDSÅTGÅNG - 1/2 dag

Att läsa av människor och deras behov görs inte av sig självt. Men övar vi på att förstå de olika kundgruppernas köp och behov signaler så kommer du att uppfatta dessa snabbare och kan på så sätt lägga upp en strategi för att nå fram till personen på bara några sekunder. Känner personen sig sedd och bekväm med din service så har du vunnit. Vi riktar oss till dig som vill utveckla sin förmåga att kunna ge service i världsklass där kundbemötande och service utifrån kundens behov står i fokus. 

kursstart -

För vem?

Vi riktar vi oss till dig som kanske redan har gått försäljning grund och nu vill bygga på dina kunskaper i att läsa av kunden. Men även till dig som är företagets ansikte utåt och med hjälp av att kunna läsa av kunden tar rätt riktning i samtalet från början. 

Vad ger utbildningen?

Efter avslutad utbildning bär du med dig kunskaper om hur du läser av kunden och hur du anpassar ditt samtal efter kundens behov på ett snabbt och effektivt sätt.

Hur är utbildningen upplagd?

Under dagen så kommer vi att blanda teori och praktiska övningar med fokus på den egna träningen.  

utbildare

T2 Business

innehåll

Hur säljer du som kunden köper fördjupning

Samtalsmetodik 

Praktiska övningar

Disc-analys

pris

5 200 kr  exkl. moms 

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA SINGH

073 077 11 53

maria.singh@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER