RÖJSÅG

Platsförlagd

Röjsåg T2 business

TIDSÅTGÅNG -RT 1 dag, RA 1,5 dagar, RB 1,5 dagar

Oavsett om du använder din röjsåg varje dag i ditt yrke eller mindre frekvent, så har vi rätt utbildning för dig.

Vilken nivå på röjsågskörkort du behöver ha, beror på vad du ska använda röjsågen till. Den här översikten ger dig vägledning om vilken eller vilka nivåer som du behöver.

Röjsågskörkort Nivå RT – trimmer

Utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara ett säkert och effektivt arbete med grästrimmer och röjsåg vid trimning av gräsvegetation. Utbildningen vänder sig till dig som använder grästrimmer återkommande i arbetet eller på fritiden.

Röjsågskörkort Nivå RA – grund

Utbildningen syftar till att ge de grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för att på ett säkert sätt använda röjsåg vid enklare röjningsarbeten som till exempel vid röjning av gräs och sly. Utbildningen vänder sig till dig som är nybörjare.

Röjsågskörkort Nivå RB – skogsröjning

Utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara ett säkert och effektivt arbete med röjsåg vid normal skogsröjning och underväxtröjning. Fokus ligger på skogsröjning med betoning på arbetsteknik och riktad fällning vid ungskogsröjning och underväxtröjning. Utbildningen vänder sig till dig som redan använder röjsågen återkommande i arbetet eller på fritiden.

kursstart -

För vem?

Alla som ska använda en grästrimmer eller röjsåg.

Vad ger utbildningen?

Nivå RT

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om arbetsteknik för röjsåg med skärutrustning i plast.

 

Nivå RA

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper för att klara ett säkert arbete med grästrimmer och röjning av sly.

 

Nivå RB

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper för att klara ett säkert och effektivt arbete vid vanligt förekommande röjningsarbeten som skogsröjning och underväxtröjning. 

Hur är utbildningen upplagd?

Föreläsning teori och praktiska övningar.

utbildare

T2 Business

innehåll

Nivå RT

Genom praktiska övningsmoment får du lära dig grundläggande, bra arbetsteknik för arbete med grästrimmer och röjsåg med skärutrustning i plast. Vi går även igenom allmänna säkerhetsbestämmelser, samt hantering och skötsel av säkerhetsutrustning.

 

Nivå RA

Praktiska övningsmoment för att du ska lära dig en bra arbetsteknik. Vi går även igenom allmänna säkerhetsbestämmelser, hantering och skötsel av säkerhetsutrustning.

 

Nivå RB

Genom praktiska övningsmoment får du lära dig enkelsnittsteknik med kontroll av fällriktning för klenare träd samt omlottsågningsteknik med kontroll av fällriktningen för lite grövre träd. Vi går även igenom allmänna säkerhetsbestämmelser, samt hantering och skötsel av säkerhetsutrustning.

pris

RT 2 900 kr exkl. moms, RA 4 200 kr exkl. moms, RB 4 200 kr exkl. moms

Röjsåg T2 business

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Maria Marklund T2 Business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA MARKLUND

070 760 17 07

maria@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER