Projektledning

webb / platsförlagd

TIDÅTGÅNG - 3 dagar

För att kunna bli en effektiv projektledare krävs struktur, planeringsförmåga och ledarskapsfärdigheter. Projektledning är en 3 dagars utbildning som ger både teoretiska kunskaper och praktisk träning för dig som leder eller vill leda projekt. Under denna utbildning får du lära dig hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Dessutom får du lära dig ledarskapets betydelse, gruppdynamik och hur du hanterar nödvändiga förändringar som är en stor del av projektledarens vardag.

kursstart -

För vem?

För dig som leder projekt eller är projektmottagare.

Max 12 personer

Vad ger utbildningen?

All projektledning handlar om att uppnå ett på förhand bestämt resultat. Utbildningen kommer ge dig färdigheter som stärker dig i rollen som projektledare och även som kravställare. Det kommer göra dig effektivare och ökar dina möjligheter att lyckas med projekt.

Hur är utbildningen upplagd?

Våra utbildningar lägger upplevelsen i fokus eftersom det är så man lär sig. Därför innehåller denna utbildning en stor del praktiska moment. Du tilldelas ett fiktivt projekt som du jobbar med både enskilt och i grupp under utbildningen.

Lärarledd utbildning på distans via webben / på plats.

I kursen ingår material och praktisk träning via webb.

utbildare

T2 Business

innehåll

Vad är ett projekt?

Projektledarens roll och mandat

Verktyg och projektmodeller

Analysera, planera, genomföra

Avgränsningar

Ledarskapets betydelse i projekt

Effektiv kommunikation, hur vi får saker gjort.

Gruppdynamik

Intro för beställare

pris

14 900  kr exkl. moms 

En intro för beställaren ingår, detta för att säkerställa ansvar och resultat för den som avser utbilda sina anställda.

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA SINGH

073 077 11 53

maria.singh@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER