Projektledare

Vår projektledarutbildning är byggt i moduler och framtaget för att göra livet enklare för dig som leder projekt, oavsett vilken erfarenhet du har.

Projektledning

Vi varierar utbildning med praktisk träning. Utgångspunkt är från din verksamhet och vi erbjuder två olika former av projektledarutbildning.

–  En ren projektledarutbildning på 3 dagar.

–  En utökad projektledarutbildning med stort fokus på ledarskapet. Denna utbildning är på 6 + 2 dagar där vi ses vid fyra olika tillfällen med 2 dagar vardera.

 

Introduktion & Projektplanering

Hur man skapar en projektplan och hur man definierar man mål och målsättningar, identifierar resurser, skapar en tidslinje och budget samt utvecklar en riskhanteringsplan. Inkluderar teori och diskussion om projektledningens roll och varför det är viktigt.

Projektledningstekniker & projektavslut

Denna sektion täcker de tekniker och verktyg som används för att hantera projekt, inklusive Gant-diagram, nätverksdiagram, arbetsbrytningsstrukturer, projektuppföljning och rapportering, samt projektledningsprogramvaror.

Vi tittar också på vad som krävs för att avsluta ett projekt inklusive bedömning av projektresultat, identifiering av lärdomar och utveckling av efteråtgärdsplaner. Inkluderat är också övningar och praktiska fallstudier för att ge deltagarna möjlighet att tillämpa de koncept som diskuteras i utbildningsmaterialet och få praktisk erfarenhet av projektledning inom er bransch.

Ledarskap och kommunikation

Projektledare måste ha starka ledarskaps- och kommunikationsförmågor för att hantera projektteam och samarbeta med intressenter. Denna sektion omfattar metoder för att hantera kommunikation, konflikter, främja samarbete och skapa en positiv arbetsmiljö.

Ledarskap för vinnande lag ger dig en grundplattform och spelplan att luta dig emot för att du ska kunna behålla fokus och känna dig trygg i ditt ledaruppdrag. Programmet leds av utbildare och föreläsare med lång chefserfarenhet och som själva driver framgångsrika välmående företag.

Läs mer om Ledarskap för vinnande lag HÄR

3 dagar eller 6+2 dagar

  • Dig som just klivit in i rollen som projektledare.
  • Dig som varit projektledare ett tag men vill arbeta med din utveckling.
  • Dig som klivit in i rollen som projektledare och vill utveckla ditt ledarskap

Utbildningen är skräddarsydd efter era önskemål och innehåller samtliga grundläggande teorier och praxis kring projektledning.

Under utbildningens får deltagarna jobba med ett fiktivt projekt från start till mål.

Utbildningen Projektledning 3 dagar

Projektledning + ledarskap : 6 + 2 dagar

Projektledarutbildning: Jimmy Marklund och Marcell Gubi.

Utökat projektledarutbildning:  Jimmy Marklund, Marcell Gubi & Anna-Maria Waara

Läs mer om våra utbildare HÄR

Pris

Kontakta oss för mer information och offert.

 

Anmäl dig

Ledarskap

- för vinnande lag

En utbildning som lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår.

Team i världsklass

- för ledningsgrupper

Hur kan vissa bara fortsätta vara framgångsrika tillsammans oavsett vilka utmaningar de ställs inför medan andra faller? Med Team i världsklass får du verktygen till hur du skapar en välfungerande organisation

Yay!

Nu är din anmälan på väg till oss