ledarskap & hälsa

E-learning

TIDÅTGÅNG -

Vi vill leverera maximal fysisk- och mental grundkapacitet till alla ledare som vi utbildar. Vi vill att de ska ha optimala förutsättningar för att kunna vara produktiva, kreativa, lyhörda, glada, strategiska och goda förebilder och det tror vi inte att någon kan vara utan att ha en mycket god fysisk- och mental hälsostatus.

Vi tror alltså att en ledare som vill prestera på topp aktivt behöver fundera över sin livsstil och göra medvetna val varje dag!

kursstart -

För vem?

Arbetsledare, platsledare samt ledare som vill prestera bättre

Vad ger utbildningen?

Hur är utbildningen upplagd?

utbildare

Jimmy marklund 

Jon Bäckman

innehåll

Föreläsning ”Den verkliga Pandemin”

Mätning av hälsostatus(ens subjektiv skattning och mätning av bukfett)

Föreläsning ”Varför det holistiska (kost, sömn, stress, fysisk aktivitet) och evolutionära perspektivet på hälsa är så kraftfullt”

Målbild och fokus

Processen för all framgång (hur du går från mål till aktivitet)

pris

 kr  exkl. moms 

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Maria-Marklund-T2-business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA MARKLUND

070 760 17 70

maria@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER