ledarskap grund

PLATSFÖRLAGD​ / WEBB

Hur ska jag göra för att mina medarbetare ska vilja och kunna utföra våra arbetsuppgifter, hjälpas åt och hela tiden förbättra våra prestationer? Den här kursen bevisar att ledarskap är en färdighet som alla andra. Något som alla kan lära sig och utföra efter förståelse för ledarskapets grunder och träning.

kursstart

15 – 17 mars +  5 – 6 april – GENOMFÖRT

3 – 5 maj + 17-18 maj GENOMFÖRT

14 – 16 juni  + 21 – 22 juni GENOMFÖRT

28 – 31 augusti + 13 – 14 september FULLBOKAD

11 – 13 oktober + 1 – 2 November NYTT INTAG

TIDÅTGÅNG 3 + 2 dagar

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som precis har börjat som ledare eller till dig som har varit ledare ett tag men vill förbättra dina grundläggande färdigheter inom ledarskap.

Vad ger utbildningen?

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår. Det praktiska ledarskapet är i fokus under denna ledarutbildning och dagarna ger dig en verktygslåda för såväl feedback, som målstyrning och olika samtalssituationer.

Hur är utbildningen upplagd?

Utbildningen är på totalt fem dagar uppdelat på två tillfällen (3 + 2 dag) och är till stor del upplevelsebaserad. Den innehåller teori, praktik och övningar i grupp som sedan redovisas. Under kursen utvecklas en individuell handlingsplan som stödjer deltagaren i att gå från ord till handling. Du kommer att få hemuppgifter mellan blocken så att du blir bekväm med verktygen och tränar dig till ökad trygghet i att vara ledare. I utbildningen ingår ett teoretiskt prov som genomförs under det sista utbildningstillfället och en Disc-beteendeanalys.

utbildare

Jimmy Marklund, T2 Business

innehåll

Ledare och chef – vad är skillnaden

Människans grundläggande behov – motivationens kärna

Vad är effektivt ledarskap?

Vad som gör att vi väljer att följa en ledare

Coachande ledarskap

Hur bygger vi förtroende?

Föredömets kraft

Vad som behövs för att mina medarbetare ska kunna och vilja agera självständigt

Din roll, dina mål och dina arbetsuppgifter

Spelplanen och att komma överens om spelregler

Hur du leder och planerar arbetet med pulsmöten

Feedback

Coachsamtal och svåra samtal

Att utmana och ifrågasätta

Individuell handlingsplan.

Intro för beställaren

innehåll

24 900 kr exkl. moms

En intro för beställaren ingår, detta för att säkerställa ansvar och resultat för den som avser utbilda sina anställda.

anmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Maria Marklund T2 Business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA MARKLUND

070 760 17 07

maria@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER