LEDARE & UTMATTNING

Platsförlagd / digital via zoom

TIDÅTGÅNG - 4h + uppföljning av eget arbete

Som ledare ställs du inför flera utmaningar när en av dina medarbetare insjuknar i utmattningssyndrom.

Du kanske förlorar en av dina bästa medarbetare på obestämd tid, upplever en oro i arbetsgruppen och känner en osäkerhet i vad som förväntas av dig som ledare och medmänniska. Samtidigt som du kanske har krav på dig att leverera i enlighet med budget och uppsatta mål. Utmattningssyndrom är kostsamt, både monetärt och humanitärt. Men det går att förhindra genom att se och uppmärksamma tecken och riskbeteenden i tid.  Har kraschen redan skett så har du som ledare stora möjligheter att underlätta återgång till arbete och förhindra att det sker igen

kursstart -

För vem?

Ledare 

innehåll

Anette Strömquist har tillsammans med Helena Eriksson skapat en utbildning för ledare för att öka kunskapen om utmattning och på så sätt bidra till att minska antalet som drabbas. De har erfarenhet av att vara ledare för framgångsrika företag, har drivit egna företag inom sina expertisområden och utbildar och föreläser på utbildningsinstitutioner och företag. De har båda egna erfarenheter av utmattningssyndrom och vägen tillbaka till en fungerande vardag och yrkesliv.

Vad ger utbildningen?

I utbildningen “Ledare och utmattning” får du kunskap och redskap i hur du kan agera före, under och efter en utmattning hos dina medarbetare. Genom att få ta del av utbildarnas erfarenheter, allmän kunskap och forskning om utmattning i olika faser, så växer dina egna insikter i hur du kan bidra till en hållbar arbetsplats med välmående medarbetare.

 

Efter utbildningen får du med dig en digital toolbox med samlade insikter och verktyg från dagen och en uppgift att arbeta med på din arbetsplats.

Hur är utbildningen upplagd?

Utbildningen är förlagd dagtid kl. 8-12 och en uppföljning av det egna arbetet görs på zoom vid ett senare tillfälle.

utbildare

Anette Strömquist

pris

Kostnaden beror på antal deltagare, hör av er så får ni en offert

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

maria-singh-T2-Business

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA SINGH

073 077 11 53

 

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Platts / webb

MEDARBETARSKAP

Utbildningen medarbetarskap ger en ökad förståelse för vad det innebär att leda och följa, vad psykologisk trygghet i en grupp är och vad som krävs för att bygga den. Du får lära dig vad framgångsrika lag och individer har gemensamt, samt hur din personliga filosofi påverkar hur du leder dig själv och andra.

T2 utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER