TA DEL AV UTBILDNING ENKELT & SNABBT I VÅR DIGITALA lärplattform

Som användare får du tillgång till hela vårt digitala kursutbud. På vår lärplattform kan du hantera och genomföra företagets alla utbildningsplaner med distans-, webb- och platsförlagda utbildningar samt följa medarbetarnas framgångar. Lägg in era företagsanpassade kurser och anpassa ert användargränssnitt precis som ni vill ha det. 

EN PLATTFORM SOM GÖR DET ENKELT ATT STUDERA

I lärplattformen hittar du ett brett utbud av utbildningsprogram och enskilda kurser. Du kan genomföra tidsoberoende distansutbildningar och webbkurser med liveföreläsningar på distans. 
Plattformen samlar utbildningar från olika utbildningsanordnare och har ni en egen skräddarsydd utbildning kan den enkelt läggas till på plattformen.

Användargränssnittet är enkelt, intuitivt och kan anpassas för ditt företag med logotyper, färger och användarrättigheter. 

9 kr per månad och användare

För nio kronor per månad och användare  får ni tillgång till T2 Business plattform och en valfri kurser från utbildningen Industri BAS. I plattformen hittar ni sedan olika slags utbildningar, både hela utbildningsprogram och enstaka kurser, som ni kan köpa till era medarbetare. Företagsanpassning av lärplattformen med logotyp, färger och användarrättigheter kostar 5 000 kr i en engångsavgift. 

Vill du veta mer om vår lärplattform och vårt digitala kursutbud? Kontakta oss på telefon, mejl eller via formuläret till vänster.

Jag vill veta mer

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER