LÅT OSS HÅLLA KOLL på er kompetens

I vår tjänst Kompetenskollen hjälper vi dig i hela eller delar av din kompetensutvecklingsprocess. Låt oss hålla koll på när det är dags att uppdatera en lagstadgad säkerhetsutbildning hos en av dina medarbetare eller låt våra erfarna kompetenscoacher bygga, planera, driva och följa upp en effektivare kompetensutveckling som gör skillnad för ditt företags lönsamhet och tillväxt.

kompetenscoachning-10

VÅR METOD

Den unika metod som vi använder för att bygga och driva effektiv kompetensutveckling är väl beprövad och har använts med framgång av oss i många olika branscher och situationer.

Våra resurser, rutiner och verktyg för administration av kompetensutveckling säkerställer att lagstadgade utbildningsaktiviteter genomförs i tid samt att körtillstånd och certifikat vid behov kan hittas och uppvisas av dina medarbetare. 

FEM STEG TILL EFFEKTIV KOMPETENS-UTVECKLING

FEM STEG TILL EFFEKTIV
KOMPETENSUTVECKLING

Kompetenscoach fem steg mobil t2 business
kompetenscoach fem steg

1. kartläggning av kompetensbehov

Tillsammans med er går vi igenom verksamheten, vilka arbetsuppgifter som utförs och vilka kompetenser som behövs för att utföra arbetsuppgifterna säkert och effektivt. Vi identifierar vilka krav på kompetens som finns utifrån lagar och förordningar. Vi går igenom hur verksamheten är organiserad och vilka olika befattningar som finns i verksamheten.

2. Upprättande av kompetensmatris

Vi tar tillsammans fram en kompetensmatris med kompetensbehov per befattning, vilka befattningar medarbetarna innehar samt bedömer/validerar vilka kompetenser medarbetarna har.

3. Kompetensanalys & utbildningsplan

Vi jämför medarbetarnas kompetens med befattningarnas kompetensbehov och upprättar tillsammans med er en utbildningsplan som täcker eventuella kompetensgap.

4. Genomförande av utbildning & validering

Vi bokar deltagare, utbildare och lokal/resurser, vi genomför utbildningsaktiviteter och vi bedömer/ validerar deltagarnas kompetens efter utförd aktivitet.

5. Administration

Vi uppdaterar medarbetarnas kompetens i kompetensmatrisen, utfärdar eventuella körtillstånd, certikat och utbildningsbevis samt uppdaterar utbildningsplanen. Vi levererar en rapport till er med medarbetarnas framsteg. 

VILL DU VETA MER OM HUR VI kan underlätta er kompetensutveckling?

VILL DU VETA MER OM HUR VI kan underlätta er kompetensutveckling?

Hör av dig till:

MARIA MARKLUND

070 760 17 07

maria@t2college.se

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER