Försäljning grund

webb / platsförlagd

TIDSÅTGÅNG - 1 dag

Hur får jag kunden att svara ja på mitt erbjudande. Och fungerar verkligen tyst avslut. Att sälja är en konstform och yrkesskicklighet som inte kommer gratis utan som mycket annat något vi behöver öva på och underhålla. Vi blandar dagen med praktiska och teoretiska övningar inom olika säljmetodiker.

kursstart -

För vem?

Vi riktar vi oss till dig som precis har börjat arbeta som säljare eller för dig som vill friska upp minnet av olika säljtekniker och retoriska finesser. 

Vad ger utbildningen?

Efter avslutad utbildning bär du med dig kunskaper om säljprocessen och betydelsen av att arbeta strukturerat. Du lär dig förstå kundens köpsituation och hur du lägger upp ett professionellt säljsamtal oavsett om kundmötet sker online, i telefon eller öga mot öga.

Hur är utbildningen upplagd?

Under utbildningsdagen kommer vi att arbeta mycket praktiskt varvat med olika föreläsare inom retorik och säljkunskaper. 

utbildare

T2 Business

innehåll

Hur arbetar man strukturerat

Samtalsmetodik

Praktiska övningar

Workshop med gästföreläsare

Retorik

Hur säljer du som kunden köper

pris

 9 900 kr  exkl. moms 

intresse-
anmälan

intresseanmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

MER INFO?

Vill du veta mer om den här eller någon annan utbildning hör gärna av dig till mig:

MARIA SINGH

073 077 11 53

maria.singh@t2college.se

populära KURSER

Plats / webb

LEDARSKAP GRUND

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Utbildningslokal
Plats

TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.

T2 Utbildningslokal
E-learning

EKONOMI 1

Utbildningen lär dig de viktiga grunderna för att på bästa sätt kunna leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, skapa engagemang inför arbetsuppgifterna och hantera konflikter när de uppstår

T2 Lärplattform

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Ge dig själv en self-five!

Du gjorde det!

Intresseanmälan är nu inskickad och första delen är avklarad!

Vi hör av oss!

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER