TILLVÄXTSKOLAN

Hur gör företag som lyckas med lönsam tillväxt? I Tillväxtskolan får du den kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas som tillväxtledare. Utvecklingsprogrammet vänder sig till VD:ar, platschefer och ledningsgrupper i företag som vill växa.  Programmet pågår under ett halvår med fyra tvådagarsworkshops och stödjande distanskurser på T2 Business lärplattform. De fyra workshoparna innehåller föreläsningar, övningar, case ute på verkliga företag och tillfällen att arbeta med sitt eget företag. Förutom dagsaktiviteter innehåller varje workshoptillfälle en kvällsaktivitet med middag där deltagarna får möjlighet att lära känna varandra lite bättre. Antalet deltagare i varje program maximeras till 15 per omgång.

 

Programmet har utvecklats av entreprenörskolan No Plan B. Med dess metoder och verktyg har programmet med framgång prövats av entreprenörer och ledare i många olika företag inom många olika branscher.

AKTUELLA DATUM 

WORKSHOP 1  –  6 / 7 OKTOBER

WORKSHOP 2  –  1 / 2 DECEMBER

WORKSHOP 3  –  26 / 27 JANUARI

WORKSHOP 4  –  3 / 4 MARS

anmälan

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Forskargatan 5, 931 77 Skellefteå

Kul att du är med!

Nu är du halvvägs in i din anmälan

Klicka dig vidare för att göra klart anmälan via InnoEnergys hemsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER